Verhalen van collega's

Collega’s spelen een belangrijke rol in je werk. Maak alvast kennis met een aantal collega’s. Lees hoe Rik, Joost, Jacky, Toon, Ivan, Anouk, Joris en Anneke werken bij Peel en Maas ervaren.

Rik Beumers

Adviseur Duurzaamheid

De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik op een positieve manier bijdraag aan de lokale gemeenschap en tegelijkertijd aan de toekomstbestendigheid van het leven in Peel en Maas.

Joost van Bree

Adviseur Informatiebeheer

Als team durven we dingen ook anders te doen en die ruimte krijgen we. Wat ons in staat stelt om de organisatie goed te faciliteren.

Jacky Leisink

Medewerker KCC

Telefonisch of via mail beantwoord ik vragen of verbind ik mensen door met de juiste collega. Dit maakt dat mijn werk inhoudelijk elke dag anders is en ook ik nog elke dag nieuwe dingen leer.

Toon van Otterdijk

Senior adviseur Communicatie

Ik werk in een fijne organisatie. Je weet wat je aan elkaar hebt, collega’s zijn altijd bereid om je te helpen en we stuwen elkaar naar een hoger niveau. Ik vind het gaaf om daar ook een rol in te spelen.

Ivan Cuijpers

Meewerkend begeleider Wijkbeheer

Het fijne van mijn functie is onder andere, dat we veel ruimte en vertrouwen krijgen om onze eigen planning te maken. Zo vind ik als jonge vader goed de balans tussen werk en privé, dat vind ik belangrijk.

Anouk Smits

Uitvoerend medewerker Maatschappelijke Ontwikkeling

Het fijnste van mijn baan vind ik het contact met mensen en de afwisseling. Het ene moment plan ik een afspraak, het andere moment registreer ik een gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang.

Joris Cruijsberg

Huismeester

Juist het feit dat je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen en dat je kunt kijken naar wat bij je past, zorgt ervoor dat ik het nog altijd uitstekend naar mijn zin heb bij gemeente Peel en Maas.

Anneke Lintjens

Projectondersteuner Openbare Ruimte

Geen dag is voor mij hetzelfde, dat is het leukste aan mijn werk. Bovendien krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Ik ondersteun binnen het team de projectleiders en adviseurs op verschillende gebieden.