Verhalen van collega's

Lees de verhalen en ervaringen van collega's.

Toon van Otterdijk

Senior adviseur communicatie

Ik werk in een fijne organisatie. Je weet wat je aan elkaar hebt, collega’s zijn altijd bereid om je te helpen en we stuwen elkaar naar een hoger niveau. Ik vind het gaaf om daar ook een rol in te spelen.

Ivan Cuijpers

Meewerkend begeleider Wijkbeheer

Het fijne van mijn functie is onder andere, dat we veel ruimte en vertrouwen krijgen om onze eigen planning te maken. Zo vind ik als jonge vader goed de balans tussen werk en privé, dat vind ik belangrijk.

Anouk Smits

Uitvoerend medewerker Maatschappelijke Ontwikkeling

Het fijnste van mijn baan vind ik het contact met mensen en de afwisseling. Het ene moment plan ik een afspraak, het andere moment registreer ik een gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang.

Joris Cruijsberg

Medewerker wijkbeheer

Het is vaak flink doorwerken maar erg fijn om samen met mijn collega’s buiten aan het werk te zijn. Daarnaast is er ook weleens tijd voor een feestje of leuke activiteit, dat maakt het nog leuker natuurlijk.

Marieke Willemse

Adviseur Personeel en Organisatie

De sterke basis van betrokken collega’s, onze inwonersgerichtheid en focus op het leveren van prestaties, maakt dat ik met veel plezier werk voor Peel en Maas.

Anneke Lintjens

Projectondersteuner Openbare Ruimte

Geen dag is voor mij hetzelfde, dat is het leukste aan mijn werk. Bovendien krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Ik ondersteun binnen het team de projectleiders en adviseurs op verschillende gebieden.