Jacky Leisink

Medewerker KCC

Loopbaan

In mei 2023 kwam de vacature KCC Medewerker online op Facebook. Compleet iets anders dan mijn vorige baan in de Retail, maar wel echt waar ik naar op zoek was. Flexibele uren en dicht bij huis. Terwijl ik mij zat in te lezen stuurde mijn man mij een appje met de vacature door, waardoor ik het zeker wist en direct heb gesolliciteerd.

Binnen een week mocht ik op gesprek komen en 2 weken later kon ik beginnen.

Werken voor de gemeente Peel en Maas

In mijn werk ben ik het eerste aanspreekpunt voor de inwoner. Telefonisch of via mail beantwoord ik vragen of verbind ik mensen door met de juiste collega. Dit maakt dat mijn werk inhoudelijk elke dag anders is en ook ik nog elke dag nieuwe dingen leer.

Sinds kort zit ik ook aan de ontvangstbalie, hierbij reik ik reisdocumenten of rijbewijzen uit, maar beantwoord ik ook vragen en begeleid ik mensen naar de juiste collega. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen deze werkzaamheden en natuurlijk het contact met de inwoners en bezoekers.

Ook ben ik blij met mijn team op het KlantContactCentrum. We hebben een ontzettend gezellig en warm team waarin we elkaar altijd proberen verder te helpen in het werk. En er is zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Jacky Leisink

Meer verhalen over werken bij Peel en Maas