Gemeente Peel en Maas

Werken bij de gemeente 

Wij zijn jong, ambitieus en vernieuwend. We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Die sfeer van ambitie, vernieuwing maar ook nuchterheid vind je terug in onze organisatie. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. Het Huis van de Gemeente is een werkomgeving die dit letterlijk mogelijk maakt.

Ontmoeting:  Zonder ontmoeting is er geen samenwerking.
Nuchter: Twee benen op de grond en soms een tikje eigenwijs.
Het goede leven: Onze inwoners en ondernemers maken het Goede Leven in Peel en Maas. Zelfsturing ten top!
Leren van elkaar: Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Wij durven te pionieren en zoeken graag de grens op.

Vacatures

Energieke duizendpoot gezocht ter ondersteuning College en Directie

Jij bent een assertieve medewerker die het bestuurssecretariaat gaat versterken bij de leukste gemeente van Limburg! Je staat jouw mannetje en bewaart de rust in een dynamische omgeving. Wisselende werktijden zijn voor jou geen probleem.

Je bent een aanpakker die proactief plant, organiseert en prioriteiten stelt.  Je speelt makkelijk in op ad hoc situaties en  werkt graag aan je eigen ontwikkeling. Je bent digitaal vaardig en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om het werk nog efficiënter te maken. Je maakt er een sport van om alle afspraken te plannen in de volle agenda’s en om de collegevergaderingen strak voor te bereiden.