Stage of afstuderen

Wij investeren graag in ontwikkeling zeker als het gaat om jong talent. Je kunt bij ons een leerstage of een afstudeerstage doen op veel verschillende vakgebieden. Bij Peel en Maas doe je een enorme dosis ervaring op en maak je kennis met het reilen en zeilen in een gemeente. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van een professional.

Wij hebben regelmatig plek voor snuffelstages, opleidingsstages en afstudeerstages. Heb je interesse in een uitdagende en interessante stageplek? Vul dan het formulier in.

Stage of afstudeeropdracht

Wij doen ons best om jou een passende stageplek aan te bieden. Uiteraard maken we dan eerst uitgebreid kennis met elkaar.

Stagevergoeding

Als stagiaire krijg je natuurlijk een vergoeding. Je krijgt een stagevergoeding als je stage langer dan 6 weken duurt. Je ontvangt een stagevergoeding van 361,20 euro bruto per maand (10% van schaal 7, trede 11 uit de Cao gemeenten).

De vergoeding is voor een volledige werkweek van 36 uur. 

Overeenkomst

Als we een wederzijdse klik hebben kun je aan de slag. In een overeenkomst leggen we de afspraken vast die we samen gemaakt hebben. Als je langer dan 2 weken stage loopt, hebben wij een Verklaring Omtrent Gedrag nodig.

Werkervaringsplek

Wil je op eigen initiatief werkervaring opdoen bij ons? Laat het ons weten.