Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Stage of afstuderen

Wij investeren graag in ontwikkeling zeker als het gaat om jong talent. Je kunt bij ons een leerstage of een afstudeerstage doen op veel verschillende vakgebieden. Bij Peel en Maas doe je een enorme dosis ervaring op en maak je kennis met het reilen en zeilen in een gemeente. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van een professional.

Wij hebben regelmatig plek voor snuffelstages, opleidingsstages en afstudeerstages. Heb je interesse in een uitdagende en interessante stageplek? Vul dan het formulier in.

  • Start je stage met ingang van 1 januari 2021? Dan kun je een stageverzoek indienen.
  • Start je stage in 2020? In verband met de coronacrisis hebben we geen stageplekken beschikbaar.

Stage of afstudeeropdracht

Wij doen ons best om jou een passende stageplek aan te bieden. Uiteraard maken we dan eerst uitgebreid kennis met elkaar.

Stagevergoeding

Als stagiaire krijg je natuurlijk een vergoeding. Je krijgt een stagevergoeding als je stage langer dan 4 weken duurt.

  • Lbo en Mbo-studenten krijgen een stagevergoeding van ongeveer € 255,00 bruto (10% van schaal 4, trede 11 uit het Cao gemeenten)
  • Hbo en Wo-studenten krijgen een stagevergoeding van ongeveer € 310,00- bruto (10% van schaal 7, trede 11 uit het Cao gemeenten)

De vergoeding is voor een volledige werkweek van 36 uur. Als je geen OV-kaart (studentenreisproduct) hebt, krijg je vanaf 5 kilometer een reiskostenvergoeding.

Overeenkomst

Als we een wederzijdse klik hebben kun je aan de slag. In een overeenkomst leggen we de afspraken vast die we samen gemaakt hebben. Als je langer dan 2 weken stage loopt, hebben wij een Verklaring Omtrent Gedrag nodig.

Werkervaringsplek

Wil je op eigen initiatief werkervaring opdoen bij ons? Laat het ons weten.