Anneke Lintjens

Anneke Lintjens – Projectondersteuner Openbare Ruimte.

Loopbaan

In september 2020 startte ik als projectondersteuner van Openbare ruimte, een afwisselende en uitdagende functie met nieuwe ontwikkelkansen. Precies wat ik zocht.

De vacature voor de functie van projectondersteuner bij gemeente Peel en Maas had meteen mijn aandacht. Uit de sollicitatieprocedure bleek dat het om een veelzijdige en zelfsturende functie ging. En dat de organisatie leren en ontwikkelen stimuleert. Mijn enthousiasme groeide snel en ik was dan ook superblij dat ik werd aangenomen.

Werken voor de gemeente Peel en Maas

Geen dag is voor mij hetzelfde, dat is het leukste aan mijn werk. Bovendien krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Ik ondersteun binnen het team de projectleiders en adviseurs op verschillende gebieden. De ene dag voer ik werkzaamheden uit voor de verschillende projecten, de andere dag ben ik bezig met het verwerken en opzetten van bijvoorbeeld een afvalkalender of schrijf ik een communicatiebericht. Daarnaast ondersteun ik de teammanager bij het optimaliseren van werkprocessen en denk ik bijvoorbeeld mee over een nieuw teamplan.

Ik heb veel contact met collega’s binnen mijn team maar ook daarbuiten. De open werksfeer in het Huis van de gemeente maakt dat je makkelijk samenwerkt. Er heerst een fijne collegiale werksfeer, voor mij heel belangrijk. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en kan hier mezelf zijn.

Anneke Lintjens