Marieke Willemse

Adviseur Personeel en Organisatie: 'Bijdragen aan het goede leven in Peel en Maas'.

Loopbaan

Ruim 10 jaar geleden alweer, liep ik samen met 3 andere trainees het gemeentehuis in Panningen binnen. Jonge starters die vanuit verschillende werkvelden wilden bijdragen aan het goede leven in Peel en Maas. De sollicitatieprocedure verraadde toen al, dit is geen doorsnee werkgever.

Dat bleek ook in de jaren daarna. Zo kreeg ik volop de ruimte om te leren en mezelf te ontwikkelen. Na mijn traineeship startte ik als adviseur communicatie. Daarna maakte ik de overstap naar adviseur van het managementteam. Na bijna 6 jaar is het vanaf september 2021 opnieuw tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu als adviseur personeel en organisatie.

De sterke basis van betrokken collega’s, onze inwonersgerichtheid en focus op het leveren van prestaties, maakt dat ik met veel plezier werk voor Peel en Maas. In onze organisatie zijn de lijntjes kort; we weten elkaar te vinden. Dit zorgt voor een prettige en collegiale werksfeer.

Werken voor de gemeente Peel en Maas

Werken bij een gemeente is uitdagend en afwisselend door het brede scala aan werkzaamheden. Onze mooie werkplek in het Huis van de Gemeente weerspiegelt hoe we werken: samen, met aandacht voor elkaar, maar vooral met onze blik naar buiten. Samen bijdragen aan het goede leven in Peel en Maas.