Wegwerkzaamheden Schrames Helden

Locatie: Helden
Periode: maandag 8 januari 2024 t/m zondag 30 juni 2024

Vanaf de Bongerd tot aan de van Hövellstraat wordt de weg ingericht als een bebouwde kom weg. Het asfalt wordt afgebroken en er komen klinkers te liggen. De weg wordt niet breder gemaakt. Het ontwerp is gemaakt met extra aandacht voor voetgangers.

Proces

Op dinsdag 12 april 2022 is tijdens een informatieavond het voorlopig ontwerp met bewoners gedeeld. Het definitief ontwerp is gereed en op maandag 19 september 2022 gepresenteerd aan bewoners. 

Op dit moment zijn we bezig met de technische uitwerking van het ontwerp. Zodra er een aannemer bekend is informeren we bewoners via een brief.

Planning

Er is nog geen definitieve startdatum bekend.

Vragen?

Neem contact op met projectleider Ruud Janssen of projectondersteuner Anneke Lintjens via 077 306 6666. Of stuur een e-mail naar projectopenbareruimte@peelenmaas.nl

de rode lijn geeft het werkgebied aan voor de wegwerkzaamheden. Deze starten vanaf de van Hövellstraat tot en met de kruising Bongerd in Helden.  De groene lijn geeft de nieuwe groenstructuur weer die aangelegd is.
de rode lijn geeft het werkgebied aan voor de wegwerkzaamheden. Deze starten vanaf de van Hövellstraat tot en met de kruising Bongerd in Helden. De groene lijn geeft de nieuwe groenstructuur weer die aangelegd is.

Naar overzicht wegwerkzaamheden