Riool en wegwerkzaamheden Industrieterrein Bong-Kieënweg Baarlo

In de straten Bong, Kruisstraat, Kieënweg, D’Olneweg en een gedeelte Edisonweg voeren we onderhoud uit aan het riool en aan de weg. We leggen een hemelwaterriool aan en doen kleine aanpassingen aan het vuilwaterriool. Ook vervangen we de asfalt van de weg.

Dit project is samen met het project Bong 30 km zone voorbereid. De projecten worden beide op een ander moment uitgevoerd. De onderhoudswerkzaamheden in de Bong 30 kilometer zone voeren we als eerste uit in verband met noodzakelijk onderhoud. Voor de werkzaamheden aan het industrieterrein zoeken we naar een andere gunstige uitvoeringsperiode i.v.m. bereikbaarheid industrieterrein.

Werkzaamheden

 • Aanleggen van een nieuw hemelwaterriool.
 • Op sommige plaatsen passen we het huidige vuilwaterriool aan.
 • Boven de grond vervangen we de rijbaan

Planning

 • Voorlopig ontwerp: presentatiemoment donderdag 16 maart 2023

  Op donderdag 16 maart 2023 organiseerden we een inloopmoment voor ondernemers. Het 1e ontwerp is hier gepresenteerd.

  Bekijk deze fase Voorlopig ontwerp: presentatiemoment donderdag 16 maart 2023
 • Definitief ontwerp

  Het voorlopig ontwerp dat getoond is tijdens het inloopmoment wordt uitgewerkt naar een definitief ontwerp. Zodra het ontwerp gereed is informeren we ondernemers hierover.

 • Technische uitwerking

  We gaan aan de slag met de technische uitwerking. Daarnaast maken we het ontwerp gereed voor de uitvoering.

 • Aanbesteden

  In de periode zetten we het project in de markt. Uiteindelijk krijgt een aannemer de opdracht om het project uit te voeren.

  Bekijk deze fase Aanbesteden
 • Start uitvoering

  De uitvoeringsdatum is nog niet bekend. Samen met de aannemer wordt er gezocht naar de meest gunstige uitvoeringsperiode, de informatie van de vragenlijst wordt hierin meegenomen.

  Bekijk deze fase Start uitvoering

Elektrisch laden tijdens de werkzaamheden

Tijdens werkzaamheden parkeert u uw auto buiten het werkvak. U kunt dan parkeren in een andere straat of parkeerplek.
Maak gebruik van een elektrisch laadpunt in de openbare ruimte als u een elektrische auto heeft. We treffen geen extra voorzieningen voor uw woning om elektrisch te laden.

Kijk voor meer informatie op de pagina Laadpalen.

Vragen

Neem dan contact op met projectleider Ruud Janssen via 077 306 6666 of stuur een e-mail naar projectopenbareruimte@peelenmaas.nl.

In de straten Bong, Kruisstraat, Kieënweg, D’Olneweg en een gedeelte Edisonweg voeren we onderhoud uit aan het riool en aan de weg. 
In de straten Bong, Kruisstraat, Kieënweg, D’Olneweg en een gedeelte Edisonweg voeren we onderhoud uit aan het riool en aan de weg.