Onderhoudswerkzaamheden Grotestraat Baarlo

Locatie: Grotestraat Baarlo
Periode: donderdag 4 april 2024 t/m maandag 23 september 2024

In de Grotestraat herstellen we de natuursteen verharding in de rijbaan. We veranderen niets aan de weginrichting. Deze onderhoudsmaatregel moet ervoor zorgen dat de rijbaan weer 10 tot 20 jaar mee kan. Een volledige vernieuwing van de rijbaan kan in de toekomst misschien nodig zijn, dit is afhankelijk van toekomstige plannen in het centrum van Baarlo.

Planning en fasering

Vanaf 4 april 2024 starten we met de onderhoudswerkzaamheden in de Grotestraat. Aannemer van Horssen Wegenbouw voert deze gefaseerd uit. Op 4 april 2024 start fase 1 en 2. Deze werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. Op 26 augustus 2024 start fase 3. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. In de afbeelding is de planning en fasering afgebeeld. 

Onderhoudswerkzaamheden Grotestraat Baarlo in fases

  • Fase 1, paarse lijn, gepland van 4 april tot 26 april 2024
  • Fase 2, gele lijn, gepland van 29 april tot 8 mei 2024
  • Fase 3, blauwe lijn, gepland van 26 augustus tot 13 september 2024

We willen benadrukken dat er altijd iets kan wijzigen in planning door onvoorziene (weer-)omstandigheden.

Bereikbaarheid en omleiding

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Wilhelminastraat, Albert Neuhuysstraat en Hoogstraat. Winkels en bedrijven aan de Grotestraat blijven bereikbaar via het parkeerterrein aan de Pastoor Cremerstraat. Voetpaden blijven toegankelijk voor voetgangers. Aanwonenden en ondernemers stellen we via een brief op de hoogte over de bereikbaarheid van hun woning en/of bedrijfspand tijdens de werkzaamheden. 

Vragen en contact

Voor vragen neem contact op met toezichthouder Wegen, Coy Bouten via 077 306 66 66 of stuur een e-mail naar coy.bouten@peelenmaas.nl.

Onderhoudswerkzaamheden Grotestraat Baarlo op een kaart getoond.

Naar overzicht wegwerkzaamheden