Opening Energie Adviescentrum Peel en Maas

Geplaatst op vrijdag 9 december 2022

Peel Energie opent voor alle inwoners van Peel en Maas op 10 december 2022 de deuren van het Energie Adviescentrum Peel en Maas. Wethouder Nijssen was bij de opening aanwezig en vertelde blij te zijn met het initiatief van Peel Energie om dit Energie Adviescentrum te openen.

“Het is goed dat er steeds meer aandacht komt voor duurzaamheid. De ontwikkelingen gaan snel en zijn technisch soms best ingewikkeld.Zeker als je afwegingen moet maken voor de toekomst die ook passen bij je eigen situatie. Dat vraag om specialistische kennis. Het is fijn dat Peel Energie alle inwoners van Peel en Maas wil adviseren over de mogelijkheden van verduurzaming. Van praktische tips tot vergaande maatregelen. Overzicht van de mogelijkheden en goede uitleg helpt bij het maken van keuzes”, aldus wethouder Nijssen.

Voor praktische tips en onafhankelijk advies kunnen inwoners ook terecht bij het informatieloket van de WoonWijzerWinkel Limburg in het Huis van de Gemeente. Op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur is een adviseur aanwezig voor praktische vragen of adviezen over energiebesparing.

Opening PeelEnergie Adviescentrum door wethouder Erik Nijssen    Bezoekers opening Peelenergie adviescentrum