Innovatiefonds Noord Limburg geeft extra zetje

Geplaatst op donderdag 2 mei 2024

Heeft u een innovatief idee en zoekt u subsidie voor uw plan, project of pilot? Dan kan het Innovatiefonds Noord-Limburg een mooi zetje zijn om uw plan uit te kunnen voeren.

Samenwerkingsverband

Het Innovatiefonds Noord-Limburg is alleen bedoeld voor een samenwerkingsverband van minimaal 2 ondernemers of minimaal 1 ondernemer en 1 onderzoeks- of onderwijsinstelling. Een van de partijen moet gevestigd zijn in een van de samenwerkende gemeenten in de Regio Noord-Limburg.

Innovatie is erg belangrijk voor een gezonde toekomst van Noord-Limburg. Ontwikkeling van nieuwe producten of technieken is kostbaar en de uitkomst vaak onzeker. Met het innovatiefonds willen de Noord-Limburgse gemeenten innovatie aanjagen en met een financiële impuls mogelijk maken.

Aanmelden en informatie

Kijk voor meer informatie over de subsidieregeling en de voorwaarden waaraan u moet voldoen op de website van de Regio Noord-Limburg. Een aanvraag indienen kan alleen met E-herkenning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of twijfelt u of uw idee of plan wel in aanmerking komt? Vul dan het digitale contactformulier in. Wilt u feedback ontvangen op uw aanvraag? Dien de aanvraag dan ruim op tijd in.