Nieuws inwoners en ondernemers

Speeltoestellen aan vervanging toe

23 juni 2017 - Regelmatig bekijken wij de kwaliteit van de speeltoestellen in alle speeltuinen in Peel en Maas. Op verschillende locaties hebben we gezien dat toestellen aan vervanging toe zijn, daar zijn wij mee aan de slag.

Aangepaste openingstijden vrijdag 30 juni 2017

22 juni 2017 - In verband met ICT werkzaamheden zijn we op vrijdag 30 juni 2017 tot 13.00 uur geopend.

Pas op voor advertentieverkopers van bedrijvengids

19 juni 2017 - In de gemeente Peel en Maas worden bedrijven regelmatig gebeld met de vraag of ze opnieuw een advertentie in de bedrijvengids voor Peel en Maas willen plaatsen.

Doe mee aan ons talentenprogramma en wordt trainee

19 juni 2017 - Wij zijn op zoek naar drie ambitieuze trainees met een MBO-4 diploma. Als trainee word je breed en gevarieerd ingezet, afhankelijk van je opleiding, ervaring en je talenten.

Unieke grondwatermeters Meijel en Grashoek

13 juni 2017 - Op de zonnige zaterdag 10 juni 2017 zijn onder grote belangstelling twee grondwatermeters feestelijk in gebruik genomen.

Oproep belangengroep blinden en slechtzienden

12 juni 2017 - Een belangengroep van blinden en slechtzienden heeft op eigen initiatief in de winkelgebieden van onze gemeente de obstakels op trottoirs en in het voetgangersgebied in kaart gebracht.

Glas in de glascontainer voor een schone en veilige buurt

6 juni 2017 - Bij de centrale inzamelcontainers voor luiers, textiel en glas worden regelmatig spullen naast de containers geplaatst die er niet in passen en niet in mogen.

Koninklijke Onderscheiding mevrouw H.J. van Schaffelaar uit Kessel

2 juni 2017 - Op vrijdag 2 juni 2017 om 20.30 uur heeft burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo, op locatie bij volleybalvereniging VC Kessel, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt.

PMD afval los of in doorzichtige plastic zak in grijze container

31 mei 2017 - PMD (Plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankkartons) moet los of in een doorzichtige plastic zak in de grijze container.

Subsidieregeling voor afkoppelen regenpijp

29 mei 2017 - Peel en Maas gaat voor Waterklaar! Subsidieregeling voor afkoppelen regenpijp.

Nieuwsarchief in RSS

Via een RSS feed is het volledige inwoners en ondernemers nieuwsarchief beschikbaar.

Archiefweb

Met de kalenderfunctie kunt u onze gearchiveerde website zoals die gepubliceerd stond op elke willekeurige datum na 5 mei 2012 bekijken.

Alle gearchiveerde versies van de website worden online aangeboden op de website van Archiefweb.