Nieuws inwoners en ondernemers

Burgemeester Boy Swachten overleden

8 augustus 2017 - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Boy Swachten.

Welkom thuis veteranen!

3 augustus 2017 - Bent u, of kent u een veteraan die binnenkort thuis komt van een missie en woonachtig is in de gemeente Peel en Maas?

Openbare bekendmakingen raadplegen

2 augustus 2017 - Gemeente Peel en Maas informeert u via het digitale Gemeenteblad op Overheid.nl over officiële (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen.

Waterschap Limburg doet onderzoek anti-piping scherm in Baarlo

28 juli 2017 - Waterschap Limburg gaat een proef uitvoeren met een innovatief kunststof anti-piping scherm. De proef begint half augustus 2017 en duurt tot uiterlijk eind oktober 2017.

Gevonden en verloren voorwerpen Peel en Maas

28 juli 2017 - Voorwerp gevonden in Peel en Maas gevonden en u weet niet wie de eigenaar is? Meld het via www.verlorenofgevonden.nl

Veteranendag in Peel en Maas

27 juli 2017 - Zaterdag 23 september 2017 is een zeer bijzondere dag. Wij mogen samen met u de lokale Veteranendag in Peel en Maas vieren.

Zijn uw gegevens in de gemeentegids nog actueel?

25 juli 2017 - Uitgever Akse Media is gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de papieren gemeentegids 2018 van Peel en Maas.

Wij zoeken getuigen!

20 juli 2017 - Aan de Ontginningsweg, Marisbaan, Lancasterweg in de bossen van Grashoek is het Lancastermonument vernield.

Twee initiatieven in Peel en Maas voor ontwikkeling van windenergie

19 juli 2017 - In de gemeente Peel en Maas zijn twee initiatieven met plannen om een windmolenpark te realiseren, windpark Egchelse Heide en windpark Beringe.

Gedoogbeschikking voor motorcrosswedstrijd Meijel

14 juli 2017 - Voor het tweejaarlijkse motorcrossevenement van MC Meijel in het bosgebied Simonshoek, is besloten dat de reeds verleende evenementenvergunning tot 2019 in stand wordt gehouden door een gedoogschikking te verlenen.

Nieuwsarchief in RSS

Via een RSS feed is het volledige inwoners en ondernemers nieuwsarchief beschikbaar.

Archiefweb

Met de kalenderfunctie kunt u onze gearchiveerde website zoals die gepubliceerd stond op elke willekeurige datum na 5 mei 2012 bekijken.

Alle gearchiveerde versies van de website worden online aangeboden op de website van Archiefweb.