Kent u iemand die het jeugdlintje verdient?

Geplaatst op woensdag 1 mei 2024

Kent u iemand die het jeugdlintje verdient? Het jeugdlintje wordt ook in 2024 weer uitgereikt aan een jongere die een bijzondere prestatie heeft geleverd of lange tijd hulpvaardig is geweest.

Kent u iemand die het jeugdlintje verdient?

U kunt iedereen tot 18 jaar voordragen bij de gemeente vóór 1 november 2024. Kent u een jongere die ouderen of zieken helpt, activiteiten organiseert of rommel opruimt in buurt? Wij horen het graag. Het mag en kan van alles zijn, er hoeft geen sprake te zijn van een heldendaad.

Het college van burgemeester en Wethouders nemen een besluit over de definitieve toekenning van het jeugdlintje. Neem voor meer informatie contact op met de adviseur Kabinet Sabine Smits via kabinet@peelenmaas.nl of via 077 306 6666. Zij zal u uitleggen wat u moet doen en hoe de procedure verloopt.