Informatieavond voor verenigingen en stichtingen 9 juni 2022

Geplaatst op woensdag 11 mei 2022

Op donderdagavond 9 juni 2022 vanaf 19.30 tot 21.30 uur organiseren Vorkmeer en Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) een informatieavond over verzekeringen, wetgeving en regelgeving voor verenigingen en stichtingen. Deze informatieavond is in MFC Kerkeböske, Aan de Koeberg 3 in Helden.

Landelijk HelpLoket

Op deze avond geeft een deskundige van het landelijk HelpLoket op een eenvoudige manier informatie over bijvoorbeeld de wet Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR), Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en vrijwilligersverzekeringen. Ook worden er praktijkvoorbeelden uit de dorpen besproken. Deze kennis en tools helpen verenigingen en stichtingen om zelf aan de slag te gaan.

Aanmelden

Alle verenigingen en stichtingen in Peel en Maas kunnen zich gratis aanmelden via het online formulier of door een e-mail te sturen naar VKKL. In de e-mail vermeld u dat het gaat om de informatiebijeenkomst Peel en Maas en het aantal deelnemers.