Peel en Maas InZicht: In gesprek met Jip Huijs

Geplaatst op woensdag 24 april 2024

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord Jip Huijs.

Werken bij de gemeente Peel en Maas kan in verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of als consulent. Deze keer is aan het woord Jip Huijs.

Mijn naam is Jip Huijs en ik ben beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling. Ik adviseer de wethouder voornamelijk op de gebieden Wet Maatschappelijke Ondersteuning, mantelzorg en dementie en een stuk positieve gezondheid.

Ik werk inmiddels 8 maanden bij de gemeente Peel en Maas. En daarvoor werkte ik in diverse functies bij T Zorg, die huishoudelijke hulp uitvoert, onder andere in deze gemeente.

Ik werk bij Peel en Maas, omdat ik graag met de fiets naar het werk wilde kunnen en dat kan nu. En aan de andere kant heb ik ervoor gekozen omdat ik heel graag iets bij wil dragen wat dicht bij me staat en dat staat de gemeente Peel en Maas.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Ik ben eigenlijk elke dag bezig met van alles.

Wat het leukste is, is denk ik het contact met de inwoners en inwonersinitiatieven.

Mocht je een leuke vacature zien bij de gemeente Peel en Maas, je van harte welkom bent om hier te solliciteren. Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website peelenmaas.nl of neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 66 66.