Peel en Maas InZicht op woensdag 1 mei 2024

Geplaatst op woensdag 24 april 2024

Woensdag 1 mei 2024 om 18.00 uur is een nieuwe aflevering van Peel en Maas InZicht te zien bij Omroep P&M. Peel en Maas InZicht is een televisieprogramma waarin de gemeente u bijpraat over zaken die spelen in de gemeente. De gemeente wil hiermee inzicht geven in wat zij zoal doet.

Onderwerpen Peel en Maas InZicht

  • 7.319 bomenplan: Een gratis boom
  • Voorkom natuurbranden
  • Het milieupark van Peel en Maas
  • Stembureauleden gezocht
  • Werken bij Peel en Maas

De herhaling van deze uitzending is op zaterdag 4 mei 2024 om 18.00 uur.

Woensdag 1 mei 2024 zijn we er weer met een nieuwe aflevering van Peel en Maas InZicht. In deze uitzending besteden we aandacht aan het Bomenplan en zijn we op zoek naar stembureauleden en tellers voor de verkiezingen. Ook geven we tips om natuurbranden te voorkomen. We maken kennis met een van onze medewerkers en we bezoeken het Milieupark.

Kijk jij dan ook?

Je ziet Peel en Maas InZicht elke 1e woensdag van de maand om 18.00 uur op Omroep P&M.

Wilt u op de hoogte blijven van het gemeentenieuws? Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief Peel en Maas.