Euregionaal speeddaten voor verenigingen

Geplaatst op donderdag 6 februari 2020

Verenigingen uit Peel en Maas, Beesel, Roerdalen, Roermond, Brüggen, Schwalmtal en Niederkrüchten gaan elkaar ontmoeten. En zeker zo belangrijk, ze gaan leuke ideeën uitwisselen of misschien wel een leuk project samen starten. Het leukste project wint een geldprijs om meteen aan de slag te gaan.

Wanneer en waar

  • Vrijdag 13 maart 2020 van 19.30 tot 22.00 uur
  • Ontmoetingcentrum Oberkrüchtenweg 42 in Niederkrüchten

Voor wie

Elke vereniging in Peel en Maas kan meedoen. Wie het leuk vindt is welkom! Er is wel een maximum van 4 personen per vereniging.

Aanmelden

Meld je vereniging aan vóór 21 februari 2020. Je ontvangt meteen een bevestiging via e-mail. Over het busvervoer krijg je op een later moment bericht.

Vervoer

De gastheer zorgt voor busvervoer maar je mag ook met eigen vervoer naar Niederkrüchten gaan. Na de aanmelding ontvang je meer informatie over de opstapplaats in Peel en Maas.

Kosten

Meedoen is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Petro Kuijpers, petro.kuijpers@peelenmaas.nl of via 077 306 6666.

Project Euregionaal Speeddaten

Verenigingen zorgen voor beleving en gezelligheid in onze dorpen! Of het nu gaat om sport, spel, muziek, dieren, natuur of cultuur bij elke vereniging komen mensen samen met dezelfde interesses én om het samen leuk te hebben. In Peel en Maas beleef je de ruimte maar hoe beleven ze die ruimte net over de grens?

Over de grens doen ze dezelfde dingen misschien toch net even anders! Of misschien doen ze wel andere dingen die wij ook leuk vinden? Dit mogen onze verenigingen samen gaan ontdekken. Daarom ondersteunen wij het project euregionaal speeddaten voor verenigingen.