Week van het Nationaal Schoolontbijt

Geplaatst op vrijdag 8 november 2019

In de week van het Nationaal Schoolontbijt van 4 tot en met 8 november 2019 is ook het Burgemeestersontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen.

Burgemeestersontbijt vrijdag 8 november 2019

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo heeft op vrijdag 8 november 2019 samen met schoolkinderen van groep 7 en 8 van basisschool Dr. Poels uit Kessel-Eik gezellig samen ontbeten, net als in zo’n 250 andere Nederlandse gemeenten.

In het Huis van de Gemeente zijn ze aan de ontbijttafel geschoven en hebben kennis met elkaar gemaakt. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag, dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt!

 

Donatie aan 'Het Vergeten Kind'

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan 'Het Vergeten Kind'. Deze organisatie maakt zich sterk voor kwetsbare kinderen met problemen thuis, zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij. 

  

        Logo Nationaal Schoolontbijt