CycloMedia maakt foto’s in Peel en Maas

Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018

In augustus 2018 maakt CycloMedia foto's in Peel en Maas. Cyclomedia is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

Gemeente Peel en Maas gebruikt deze foto's voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de invoering van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden alleen ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strenge voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland. Meer informatie op: www.cyclomedia.com

CycloMedia auto