Beste uitstroomcijfers bijstand van Nederland

Geplaatst op vrijdag 6 oktober 2017

Op basis van de cijfers van het CBS blijkt dat de gemeente Peel en Maas in 2016 niet alleen binnen Limburg, maar zelfs in heel Nederland de beste uitstroom heeft van alle gemeentes met meer dan 40.000 inwoners. Maar liefst 16% van de bijstandsgerechtigden vond het afgelopen jaar een baan. Wij zijn zeer trots op dit behaalde resultaat.

Wij maken werk van werk

Intensieve samenwerking tussen ondernemers, bijstandsgerechtigden en de gemeente is het sleutelwoord van het succes! Onder het motto ‘Wij maken werk van werk”, bieden steeds meer werkgevers in Peel en Maas een kans aan werkzoekenden die door allerlei oorzaken toch moeilijk aan de slag komen.

Alle ondernemers in Peel en Maas die  hebben bijgedragen aan Wij maken van Werk  van Werk, hartelijk dank!