Een scootmobiel die bij u past

Geplaatst op woensdag 16 november 2022

Als u hulp nodig heeft door ouderdom, ziekte of een beperking, zoeken wij graag met u naar een oplossing. Hierbij kunt u denken aan een scootmobiel van Medipoint. U kunt voor een scootmobiel in aanmerking komen als u bijvoorbeeld problemen heeft met het lopen van kleine afstanden.

Scootmobiel afgestemd op uw situatie

Het is belangrijk dat de scootmobiel past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Er is keuze in snelheid voor een scootmobiel die 12 of 15 kilometer per uur rijdt. De actieradius van de scootmobiel is standaard 20 tot 25 kilometer. Dit is de afstand die u kunt rijden zonder de accu op te laden. In een persoonlijk gesprek met de consulent wordt bekeken welk type scootmobiel het beste bij u past en veilig voor u is.

Verzoek indienen

Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor u een scootmobiel, kunt u een verzoek indienen bij de gemeente door een e-mail te sturen naar vraag@peelenmaas.nl of te bellen naar 077 306 6666.