Dorpsbijeenkomst Baarlo 13 juli 2022

Geplaatst op woensdag 6 juli 2022

Dorpsoverleg Baarlo nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen van Baarlo uit voor een dorpsbijeenkomst op woensdag 13 juli 2022 van 19.30 uur tot 22.00 uur bij MFC de Engelbewaarder, Tiendvrij 188 in Baarlo. 

Dorpsoverleg Baarlo en de gemeente Peel en Maas werken samen aan een plan voor een vitaal en toekomstbestendig Baarlo.

Aanmelden

Meld u vooraf aan door een e-mail te sturen naar meedoen@baarlo.info.

Presentatie project en proces

Adviesbureaus Kragten en Seinpost en het Dorpsoverleg Baarlo presenteren het project, proces en tijdspad. Onderwerpen waar ze mee aan de slag gaan zijn onderwijshuisvesting, inventarisatiebehoefte aan ruimte van het verenigingsleven, verkeer en parkeren en een vitaal centrum.

Na de presentatie start het interactieve deel en gaan ze samen met u in gesprek over aandachtspunten, kansen en mogelijkheden voor Baarlo.