Spookfacturen gemeentegids Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 23 september 2021

Op dit moment zijn er spookfacturen voor de gemeentegids in omloop. Ondernemers en verenigingen in Peel en Maas worden benaderd door bedrijven die vragen een factuur te betalen voor een digitale gemeentegids. Voor de gemeentegids werkt de gemeente alleen met Akse Media bv.

Ontvangt u facturen of offertes voor advertenties voor de gemeentegids Peel en Maas van andere ondernemingen, betaal deze dan niet. Akse Media stuurt adverteerders na verschijning van de gemeentegids een digitaal bewijsexemplaar met bijbehorende factuur.

Wij adviseren u dan ook extra alert te zijn als u telefonisch, via fax of e-mail benaderd wordt om een factuur te betalen. Neem bij twijfel over een factuur of offerte, contact op met gemeente Peel en Maas via e-mail of telefonisch 077 306 6666.