350 vrijwilligers van Peel en Maas Schoon in het zonnetje gezet

Geplaatst op zaterdag 18 september 2021

Zaterdag 18 september 2021 is het World Clean Up Day. In Peel en Maas is deze dag niet onopgemerkt voorbij gegaan. De vrijwilligers van Peel en Maas Schoon zijn de hele dag in touw geweest om zwerfafval op te ruimen.

Vrijwilligers Peel en Maas Schoon

Peel en Maas Schoon telt inmiddels maar liefst 350 adoptanten. Zij hebben elk een straat, straten, wijk of stuk Maasoever geadopteerd en ruimen daar regelmatig het zwerfafval op. Reden genoeg om hen in het zonnetje te zetten. Alle adoptanten hebben een bedankkaart en een mezenkast ontvangen.

Mezenkasten

De mezenkasten zijn gemaakt door Gewoon Buitengewoon, een kleinschalige zorgverlener in Panningen. Zij bieden een uitdagende, beschermde werkplek voor mensen met een beperking of psychiatrische problematiek. Ze hebben zelf het materiaal bij elkaar gezocht en de mezenkasten in elkaar gezet.

Zo zijn 2 mooie initiatieven bij elkaar gekomen. Een waardevolle dagbesteding voor de mensen die actief zijn bij Gewoon Buitengewoon en een mooi geschenk voor de vrijwilligers van Peel en Maas Schoon.

Wij bedanken beide initiatieven voor hun inzet voor de gemeenschap van Peel en Maas.

Vrijwilligers Peel en Maas Schoon