Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Laadt uw mobiel op en laat ‘m aan om een NL-Alert te ontvangen

Geplaatst op woensdag 9 juni 2021

Heeft u een mobiele telefoon, bijvoorbeeld om in contact te blijven met vrienden en (klein)kinderen? Zorg ervoor dat het apparaat opgeladen is en aanstaat. Zo kunt u altijd een NL-Alert ontvangen. NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat u waarschuwt en informeert over noodsituaties. Denk aan een grote brand, terroristische aanslag of onverwacht noodweer.

In een NL-Alert staat uitgelegd wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie en updates kunt vinden. Ontvangt u een NL-Alert op uw mobiele telefoon dan weet u meteen wat er bij u in de buurt aan de hand is en wat u moet doen. Het is een veilig idee om te weten dat ook de mensen in uw buurt op de hoogte zijn. Ga daarom het gesprek aan met uw buren over NL-Alert.

Lees meer informatie op de website van NL-Alert.