Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Onderhoud aan bermen in het buitengebied Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 14 april 2021

In de week van 26 april 2021 starten we met het verlagen van bermen langs verschillende wegen in het buitengebied van Peel en Maas. Het is noodzaak om deze bermen te verlagen en te onderhouden. De afwatering blijft hierdoor goed en er blijft geen water op het wegdek en langs de wegkanten staan.

Het wegdek krijgt een langere levensduur, er ontstaan minder snel gaten in de wegkanten en grastegels verzakken minder snel. Komen we ook bij u in de straat? Dan ontvangt u van ons op tijd een brief met meer informatie.