75 jaar Verenigde Naties

Geplaatst op maandag 19 oktober 2020

75 jaar geleden werd Nederland bevrijd. In datzelfde jaar werden de Verenigde Naties opgericht. Internationale solidariteit en een gezamenlijke inzet voor vrede en veiligheid zijn belangrijke oprichtingsidealen van de VN.

Verenigde Naties 75 jaar

Loco burgemeester Hermans heeft op maandag 19 oktober 2020 namens de Gemeente Peel en Maas de speciale Verenigde Naties vlag gehesen ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan.

In de week van 19 tot en met 24 oktober 2020 staan we stil bij het belang van deze idealen, de rol die de VN hierin heeft gespeeld. En de rol die iedereen hierin heeft, de afgelopen 75 jaar, vandaag en morgen.

Loco burgemeester Wim Hermans hijst de VN vlag  Loco burgemeester Wim Hermans heeft de VN vlag gehesen