Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Ga alleen naar het Milieupark als dit echt nodig is

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020

Het is de laatste weken erg druk op het Milieupark. Inwoners ruimen op en werken in de tuin. Dit zorgt voor een lange wachtrij auto’s voor de poort. De wachtrij is soms zo lang dat er problemen ontstaan op de rotonde en de Maasbreeseweg. Het doorgaand verkeer op het Industrieterrein heeft hier veel last van en het zorgt voor onveilige situaties.

Bewaar spullen nog even thuis als dat kan

We vinden het fijn dat inwoners de spullen naar het Milieupark brengen. Door de toenemende drukte vragen wij, als dat kan, de spullen nog even thuis te bewaren. Als dit niet kan bent u welkom op het Milieupark. Houdt dan wel rekening met een langere wachttijd.

We laten maximaal 10 auto’s tegelijk op het Milieupark

Tijdens de coronacrisis willen wij het Milieupark op een verantwoorde manier openhouden voor onze inwoners. Maar we moeten ook voorzorgsmaatregelen nemen om de veiligheid van de bezoekers en onze medewerkers te garanderen. Daarom mogen er maar maximaal 10 auto’s tegelijk op het park. De openingstijden zijn verruimd, op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag is het milieupark open van 08.00 uur tot 17.00 uur. Houdt rekening met een langere wachttijd.

Er is een omleidingsroute naar het Milieupark via de Loosteeg

Er is een route met eenrichtingsverkeer voor de bezoekers van het Milieupark. De tijdelijke aanrijroute naar het Milieupark loopt via de Loosteeg. De reden hiervoor is dat deze route langer is dan de huidige aanrijroute waardoor er meer auto’s in de rij kunnen staan zonder de doorgaande weg te blokkeren. Bezoekers die het Milieupark verlaten gaan via de kortste weg terug naar de rotonde.

Volg de omleidingsborden en laat de in- en uitritten van de aanliggende bedrijven vrij. Aan de omleidingsroute liggen veel bedrijven. Om de overlast voor deze bedrijven te beperken vragen wij u om de in- en uitritten tijdens het wachten vrij te laten. Sluit rustig aan
in de wachtrij en zorg dat de bedrijven altijd bereikbaar blijven.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!