Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Inschrijven voor aanwijzing lokale publieke media instelling

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020

Het Commissariaat voor de Media heeft bij besluit van 1 december 2015 Omroep P&M voor 5 jaar aangewezen als lokale publieke media- instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Peel en Maas. Deze periode is ingegaan op 9 januari 2016 en eindigt op 9 januari 2021.

Aanvraag indienen vóór 9 juli 2020

Wilt u of uw organisatie in aanmerking komen voor een aanwijzing als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Peel en Maas? Dan kunt u vóór 9 juli 2020 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van het Commissariaat voor de Media.