Subsidie energiebesparing eigen huis weer open

Geplaatst op vrijdag 2 augustus 2019

Na een tijdelijke stop gaat de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) weer open voor eigenaar en bewoner. De SEEH bestaat ook voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's), woonverenigingen en woningcoöperaties.

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis

Wilt u voor de subsidie SEEH in aanmerking komen, dan moet u minimaal 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning uitvoeren. U kunt de subsidie pas aanvragen nadat u de maatregelen heeft uitgevoerd en betaald. Voorwaarde is verder dat u als aanvrager zowel de eigenaar als bewoner bent van de woning en ook niet eerder SEEH subsidie kreeg.

De SEEH voor eigenaar en bewoner stimuleert de eigenaar en bewoner van een woning energie te besparen. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de subsidieregeling uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Kijk voor meer informatie over deze regeling op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).