Geldautomaten in Peel en Maas

Geplaatst op maandag 10 juni 2019

In 2019 en 2020 dragen ABN AMRO, ING en Rabobank hun geldautomaten over aan Geldmaat B.V.  De geldautomaten zien er straks allemaal hetzelfde uit en gaan ‘geldmaat’ heten. In de zomer van 2019 verschijnen de eerste geldmaten in het straatbeeld.

We gebruiken steeds minder contant geld en het gebruik van geldautomaten neemt af. Tegelijkertijd is het belangrijk dat contant geld voor iedereen in Nederland beschikbaar blijft. Daarom werkt Geldmaat samen met ABN AMRO, ING en Rabobank aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten.

Wat betekent dit voor u?

Veel automaten blijven op dezelfde locaties staan, waar nodig wordt de spreiding geoptimaliseerd. Dat betekent dat er soms een nieuwe geldmaat geplaatst wordt en dat soms geldautomaten verdwijnen als er meerdere automaten vlak bij elkaar staan.

Meer informatie?

Bij deze optimalisering worden de gebruikelijke criteria gehanteerd. Zoals de afstand van vijf kilometer tot een geldautomaat, het aantal transacties en piekmomenten. Meer informatie staat op de website www.geldmaat.nl of neem contact op met uw bank.