Opfriscursus verkeerskennis voor senioren

Geplaatst op donderdag 2 mei 2019

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden, want dat geeft ons vrijheid. Vooral als we wat ouder worden vraagt het drukke verkeer steeds meer van onze aandacht. Hoe zorgt u dat u mobiel blijft? Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan nu meedoen aan de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland.

RMO Noord-Limburg organiseert samen met de seniorenverenigingen een 3-daagse opfriscursus voor ervaren bestuurders in Panningen. Ook is het mogelijkheid  om u aan te melden voor een individuele praktijkrit in uw eigen auto. Meer informatie hierover ontvang u tijdens de cursus. De cursus heeft een informatief karakter, het is geen examen.

Aanmelden vóór 27 mei 2019

Bent u inwoner van de gemeente Peel en Maas en wilt u uw verkeerskennis opfrissen? Meld u dan vóór 27 mei 2019 aan voor de opfriscursus via www.vvn.nl/opfrisnoordlimburg of bel tijdens kantooruren met 088 524 8850.

De opfriscursus is op donderdag 13, 20 en 27 juni 2019 van 13.30 uur tot 15.30 uur in Panningen.

Het aantal deelnemers aan de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. U ontvangt een week voor de start een bevestiging met meer informatie over de locatie en het tijdstip. Schrijf u op tijd in want vol=vol!

Kosten

De eigen bijdrage voor de driedaagse cursus is € 8,00 en u wordt alle drie de dagen verwacht.