Trots op onze eerste Cittaslow partners

Geplaatst op donderdag 18 april 2019

Op donderdag 18 april 2019 zijn de eerste 7 ondernemers uitgeroepen tot officieel partner van Cittaslow Peel en Maas. Deze partners kregen een mooi certificaat en een tegel uitgereikt om het partnerschap samen te vieren.

Het gaat om de volgende 7 bedrijven:

  1. People’s Farm
  2. Raspberry Maxx
  3. Fruitboerderij Görtz
  4. Vinea Cura
  5. BoeBaDoe Farm
  6. Huisartsenpraktijk Verstraten Medico
  7. Rendiz

Wij zijn blij en trots dat deze bedrijven samen met ons het Cittaslow gedachtegoed verder uitdragen.

 
People's Farm                                                                             Raspberry Maxx

 
Fruitboerderij Görtz                                                                   Vinea Cura

 
Lunchtijd                                                                                        BoeBaDoe Farm                                                               

  
 Huisartsenpraktijk Verstraten Medico                               Rendiz                                                                                

Wat is Cittaslow?

Cittaslow is een wereldwijde beweging die staat voor kwaliteit van leven, in de breedste zin van het woord. Net dat beetje extra aandacht voor de dingen die u doet. En dat maakt uw bedrijf uniek. Of u dit nu doet op het gebied van gastvrijheid, streekproducten, maatschappelijke betrokkenheid of voor een beter klimaat en gezondheid voor uw omgeving. U staat voor kwaliteit en wilt dit graag uitdragen.

Waarom partner worden?

Als partner van Cittaslow Peel en Maas draagt u het Cittaslow keurmerk actief uit. Zo zien uw bezoekers duidelijk waar uw bedrijf, instelling of vereniging voor staat en de kwaliteit die u nastreeft. Als partner maakt u onderdeel uit van ons lokale Cittaslow netwerk, waarin we er samen naar streven om het goede leven in Peel en Maas naar een hoger niveau te tillen. Ook de aansluiting bij het nationale en internationale Cittaslow netwerk kan iets voor u betekenen.

Ook partner worden?

Cittaslow partner worden is uitdagend en vraagt een actieve bijdrage. Wij hopen nog veel meer Cittaslow partners te verwelkomen. Bent u enthousiast en hebt u interesse om partner te worden? E-mail ons dan via cittaslow@peelenmaas.nl.