Anget Mestrom beoogd wethouder Lokaal Peel en Maas

Geplaatst op zaterdag 10 november 2018

Op zaterdagochtend 10 november 2018, heeft Lokaal Peel en Maas bekend gemaakt dat Anget Mestrom voorgedragen wordt voor de vrijgekomen wethouderspost in Peel en Maas. Mestrom volgt daarmee Roland van Kessel op, die benoemd is als burgemeester van de gemeente Cranendonck.

Anget Mestrom, 55 jaar, is geboren en getogen in Meijel. Gehuwd met Peter Hendriks en trotse moeder van Jessie. Mestrom studeerde Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen en ze bekleedde diverse functies bij de TUe. In 2008 is ze gestart als zzp-er, waar ze diverse opdrachten heeft uitgevoerd op het snijvlak van Hoger Onderwijs en de automotive sector.

Mestrom is voorzitter van Harmonie Eendracht Meijel, secretaris van de Stichting Muziekverenigingen in Peel en Maas, en voorzitter van de buurtvereniging. Daarnaast is ze van 1998 – 2008 gemeenteraadslid en fractievoorzitter geweest van de lokale politieke partij FWM-PvdA in Meijel.

Naar verwachting staat de voordracht en beëdiging van Mestrom begin december 2018 op de raadsagenda.

Anget Mestrom