Genomineerden Ondernemersprijs 2018

Geplaatst op dinsdag 26 juni 2018

Dit jaar wordt voor de 9e keer de uitverkiezing van de Ondernemersprijs Peel en Maas georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. Voor de editie 2018 is als thema gekozen: “Bouwen aan toekomstperspectief”.

Genomineerden

De volgende 5 bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers gezet:

  • BPG Wijnen Bouwmaterialen uit Maasbree
  • Heldense Kantoor Installaties uit Panningen
  • Meeuwis schoenen – mode - sport B.V. uit Meijel
  • Litjens Metaalbewerking BV uit Panningen
  • People’s Farm uit Maasbree

Bekendmaking winnaar op 31 oktober 2018

De bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs 2018 en de uitverkiezing van de Rabobank Publieksprijs, is op woensdag 31 oktober 2018 in DOK6.

Het laatste nieuws over de verkiezing, de aantrekkelijke sponsorpakketten en achtergrondinformatie vindt u op de website www.ondernemersprijspeelenmaas.nl.

Op vrijdag 22 juni 2018 heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Rudie Peeters aan de kijkers voorgesteld. In september 2018 bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen.

Ieder bedrijf kijkt regelmatig naar de mogelijkheden om zo goed en solide mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. Maar tegenwoordig lijkt dit toch regelmatig een forse uitdaging. Omdat o.a. een steeds sneller veranderende economie of wet- en regelgeving het moeilijker maakt om aan een lange termijn visie te werken. Maar ondanks deze wisselende interne en externe omstandigheden blijven bedrijven door goede aanpassingen, anticipatie en innovatie succesvol.

In 2017 won Daniels Traprenovatie uit Meijel deze prestigieuze prijs, terwijl De Zoes Preuve-Prooste-Praote uit Helden werd uitverkozen tot winnaar van de Rabobank Publieksprijs.

Genomineerden Ondernemersprijs 2018