Bijeenkomst 'Opgeruimd staat netjes!'

Geplaatst op woensdag 9 mei 2018

In Peel en Maas zijn veel vrijwilligers actief om zwerfafval op te ruimen. Zij zetten zich in om hun omgeving er netjes uit te laten zien. Zwerfafval is voor velen een doorn in het oog. Al deze vrijwilligers zorgen ervoor dat andermans zwerfafval wordt opgeruimd. Daar zijn wij bijzonder trots op én dankbaar voor.

Bijeenkomst Opgeruimd staat netjes

Ruimt u zwerfafval op en vindt u het leuk om andere vrijwilligers te ontmoeten? Of wilt u graag meer weten over het opruimen van zwerfaval in uw omgeving? Meld u dan aan voor de bijeenkomst ‘Opgeruimd staat netjes!’. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Datum:  Donderdag 7 juni 2018 om 19.00 uur
Locatie: Kerkeboske in Helden

Stuur vóór 22 mei 2018 een e-mail naar info@peelenmaas.nl en vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.

Onder het genot van een hapje en een drankje willen we graag de ervaringen en ideeën horen om een opgeruimd Peel en Maas meer op de kaart zetten.