Vacature Cultuurprijscommissie Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 11 april 2018

Binnen de cultuurprijscommissie Peel en Maas is er een vacature ontstaan. De commissie zoekt een onafhankelijk lid met algemene of specifieke deskundigheid en interesse voor cultuur. De Cultuurprijs Peel en Maas is er voor personen, instellingen en initiatieven, die een belangrijke bijdrage leveren aan het culturele leven van onze gemeente.

De cultuurprijscommissie beoordeelt de voordrachten en stelt de uiteindelijke nominatielijst vast, op basis van criteria. De commissie doet uit de nominaties een voorstel richting het college van burgemeester en wethouders, die de uiteindelijke winnaar vaststelt. De commissie organiseert de uitreikingsavond in DOK6 en gaat daarvoor actief op zoek naar culturele artiesten en talenten.

Aanmelden vóór 26 april 2018

Geïnteresseerden kunnen dit kenbaar maken door vóór 26 april 2018 een e-mail te sturen naar info@peelenmaas.nl onder vermelding van “Vacature Cultuurprijscommissie”.

In verband met de geografische spreiding van de leden van de commissie, genieten kandidaten uit Maasbree, Meijel, Baarlo, Koningslust, Grashoek en Egchel een lichte voorkeur.