Fotowedstrijd gemeentegids 2019

Geplaatst op zaterdag 6 januari 2018

Ook de gemeentegids 2019 willen we niet alleen vóór u maken, maar met u. Daarom organiseren wij weer een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de gemeentegids 2019.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór 20 september 2018 naar maria.witbaard@peelenmaas.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Heeft u meerdere foto's, maak dan gebruik van http://www.wetransfer.com.     
  2. De foto’s moeten genomen worden/zijn in Peel en Maas en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de samenleving van Peel en Maas. Geef in de mail en/of in de bestandsnamen ook aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb en moeten vrij zijn van auteursrechten. 
  4. De gemeente Peel en Maas kan daarom de foto’s ook vrij gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, enz.
  5. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  6. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.


Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids of andere uitingen?

Pak uw camera en maak de winnende foto!