De Voor Elkaar Pas van Omnibuzz

Geplaatst op dinsdag 7 november 2017

Met de Voor Elkaar Pas kunnen klanten van Omnibuzz voortaan gebruik maken van zowel Openbaar Vervoer als het Omnibuzz vervoer. Hiermee worden de mogelijkheden om zelfstandig te reizen vergroot.

OV-chipkaart op naam

De Voor Elkaar Pas is een OV-chipkaart op naam voor Omnibuzz klanten. U heeft nog maar één vervoerspas nodig. Daarbij is het ook mogelijk een Voor Elkaar Pas begeleiderspas aan te vragen. Met deze begeleiderspas kan iemand gratis meereizen in de bussen en treinen van Arriva in Limburg. U bepaalt per rit zelf wie er meereist als begeleider.

De Voor Elkaar Pas en bijbehorende begeleiderspas vraagt u aan bij Omnibuzz. Let op! De Voor Elkaar Pas en begeleiderspas zijn geldig in het openbaar vervoer (OV) van Arriva Limburg. De begeleiderspas is alleen geldig in het Omnibuzz vervoer.

Korting

Klanten van Omnibuzz kunnen met de Voor Elkaar Pas tegen een aantrekkelijke korting reizen met de bussen en treinen van Arriva in Limburg.

  • In de Arriva bussen geldt de gehele dag een korting van 37%.
  • In de treinen van Arriva geldt een korting van 25% na negen uur ’s ochtends.

Deze korting wordt automatisch verrekend. Omdat de Voor Elkaar Pas een OV-chipkaart is, kan deze ook buiten Limburg in het OV worden gebruikt. De Voor Elkaar Pas wordt gebruiksklaar geleverd door Omnibuzz. De chipkaart opladen hoeft niet, u ontvangt maandelijks achteraf één factuur waarbij zowel de Omnibuzz- en OV-ritten in rekening worden gebracht. Bij de factuur zit een rittenoverzicht zodat u de factuur kunt controleren. De reiskosten worden maandelijks via automatische incasso afgeschreven van uw rekening.