Tour de L1mbourg vanuit Kessel

Geplaatst op vrijdag 7 juli 2017

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 het programma Tour de L1mbourg tijdens het grootste wielerevenement van de wereld, de Ronde van Frankrijk.

Kasteel De Keverberg

Op donderdag 13 juli 2017 wordt het programma opgenomen bij Kasteel De Keverberg in Kessel. Iedere dag is er vanaf 17.50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Dagelijks sfeervol wielerprogramma tijdens de Ronde van Frankrijk

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

“Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de renners, dicht op de huid”."Maar de twee rustdagen in ons schema zijn welkom, onze crew maakt overuren", zo besluit Kleikers.

Tour de L1mbourg is van vrijdag 30 juni tot en met zondag 23 juli 2017 dagelijks te zien zijn op L1 TV. De live-uitzending is om 17.50 uur en er zijn uitzendingen om 20.50 uur en 22.50 uur.