Huis van Morgen sluit partnerschap met scala aan partijen

Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Het Huis van Morgen in Panningen heeft 11 mei 2017 het partnershap voortgezet met Rabobank Peel, Maas en Leudal, Gemeente Horst aan de Maas, Vorkmeer, Proteion, De Zorggroep, Wonen Limburg en Gemeente Peel en Maas. Het partnerschap biedt het Huis van Morgen mogelijkheden om verder te professionaliseren en om meer en meer als huis voor de gehele regio te gaan functioneren.

Het Huis van Morgen, gelegen aan de Bernhardstraat 4 in Panningen, is een demonstratiewoning waar senioren kunnen ervaren welke mogelijkheden er zijn voor wat betreft aanpassingen in en rond het huis. Zo kunnen senioren – en hun kinderen – een goed beeld vormen van welke maatregelen kunnen helpen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Ook veel professionals en studenten uit de zorg en bezoeken het huis om te leren van de mogelijkheden.

Het huis van Morgen is wekelijks geopend op donderdag van 14.00 – 16.00 uur, met uitzondering van feestdagen en schoolvakantie. Geïnteresseerden kunnen dan geheel vrijblijvend binnenlopen en kennismaken met allerlei voorzieningen en technieken. Voor groepen tot 8 personen is het mogelijk om een rondleiding op afspraak in te plannen. Kijk voor meer informatie op de website www.huisvanmorgen.nu.