Duurzaam Thuis

Geplaatst op maandag 12 oktober 2020

Wilt u goedkoper, groener of gemakkelijker wonen? Leg zonnepanelen op uw dak en laat de zon uw rekening betalen. Installeer een inloopdouche, zodat u langer zelfstandig kunt wonen. Of doe mee met een postcoderoosproject en wek samen met buurtgenoten duurzame energie op.

Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis

Welke maatregel u ook kiest: verduurzaming van uw huis levert altijd iets op, voor uzelf en vaak ook voor het milieu. Bovendien kunt u als woningeigenaar of huurder gebruik maken van de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis (als de aanvraag voldoet aan de gestelde voorwaarden) van de Provincie Limburg om de verduurzaming van uw huis te financieren.

Kijk voor meer informatie en een volledig overzicht van alle maatregelen die in aanmerking komen voor een lening op de website duurzaamthuislimburg.