Werkzaamheden Muldersweg, Rector Thomassenstraat en van Acchgelstraat Egchel

Locatie: Muldersweg, Rector Thomassenstraat en van Accgelstraat Egchel

Werkzaamheden

Onder de grond gaan we een nieuw hemelwaterriool aanleggen. Het vuilwaterriool dat er op dit moment ligt gaan we niet vernieuwen, dit is namelijk nog in een goede staat. Wel worden de huisaansluitingen vernieuwd. Boven de grond richten we de straten opnieuw in. De nieuwe inrichting hebben we in samenspraak met bewoners bepaald.

Planning

De planning kan altijd in tijd wijzigen, bijvoorbeeld als er meer tijd nodig is om tot een goed ontwerp te komen.

 • Ophaalavond bewoners

  De voorbereidingen zijn gestart. Tijdens de ophaalavond zijn we met bewoners en geïnteresseerden in gesprek gegaan. Een aantal bewoners hebben zich aangemeld voor de klankbordgroep. Samen met de klankbordgroep starten we de ontwerpfase.

 • Ontwerpfase

  Na het inloopmoment is de ontwerp fase gestart. Tijdens de inloopavond konden bewoners zich aanmelden als ambassadeur. Samen vormen zij een klankbordgroep. Tijdens deze fase bespreken we regelmatig nieuwe ontwerpkeuzes. Samen met de ambassadeurs is een definitief ontwerp tot stand gekomen.

 • Definitief ontwerp: Inloopmoment

  Op dinsdag 11 oktober 2022 is het definitief ontwerp aan bewoners gepresenteerd.

  Bekijk deze fase Definitief ontwerp: Inloopmoment
 • Technische uitwerking

  We gaan aan de slag met de technische uitwerking. In deze periode doen we verschillende onderzoeken zoals bodem, archeologisch en explosieven. Daarnaast maken we het ontwerp gereed voor de uitvoering.

 • Aanbesteden

  In deze periode ziet u wellicht minder gebeuren, maar zijn we volop bezig. Er gebeurt veel op de achtergrond. We zetten het project in de markt. Uiteindelijk krijgt een aannemer de opdracht om het project uit te voeren. Zodra de aannemer bekend is informeren we hierover.

 • Start uitvoering

  Van maandag 28 augustus 2023 tot en met december 2023 werkt Van Horssen Wegenbouw in de Muldersweg, een klein deel van de Rector Thomassenstraat en op het speelveld. Vanaf donderdag 11 januari 2024 tot en met april 2024 werkt Van Horssen Wegenbouw in de Rector Thomassenstraat en Van Acchgelstraat.

  Bekijk deze fase Start uitvoering

Vragen en contact

Neem voor vragen contact op met projectleider Ruud Janssen via 077 306 6666 of e-mail projectopenbareruimte@peelenmaas.nl.