Panningen - Het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra

Uniek concert van het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra(AHSO)in de kapel van de Lazaristen in Panningen op zaterdagavond 16 november 2019. U bent hartelijk uitgenodigd om dit concert te komen beluisteren. Entree is gratis.

Het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra

Het ArtEz/HKU Saxophone Orchestra is een ensemble bestaande uit 15 muziekvak studenten klassiek saxofoon van het ArtEZ conservatorium in Zwolle en het Utrechts conservatorium(HKU). Onder leiding van de bekende saxofonist Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een programma met uiteenlopende stukken. Verrassende arrangementen maar ook origineel repertoire speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble. Kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos en soms een tikkeltje uitdagend.

Johan van der Linden is een van de meest toonaangevende saxofonisten uit Nederland, speelt bij het Nederlands Blazers Ensemble en is hoofdvak docent saxofoon aan het conservatorium in Zwolle en Utrecht, componist en arrangeur.
Van der Linden is ook werkzaam als freelance saxofonist bij: Koninklijk Concertgebouw Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest en het Radio Philharmonisch Orkest.

Datum

Zaterdag 16 november 2019 20:00 uur - 21:30 uur

Locatie

Kapel Lazaristen, Kerkstraat 8, 5981 CG Panningen