Helden - Inspiratiedag werkzoekenden Peel en Maas

  • Volg je als werkzoekende de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?
  • Zoek je een baan of heb je een baan die niet meer bevalt?
  • En wil je graag op zoek naar ander werk?
  • Weet je niet goed hoe of waar te beginnen?

Kom op dinsdag 27 november 2018 naar het 2de inspiratiedag voor werkzoekenden in MFC Kerkeböske in Helden. Werkzoekenden van alle leeftijden uit de regio Noord- en Midden Limburg zijn van harte welkom tijdens deze interessante themadag.

Inloop is vanaf 9.30 uur en bestaat uit twee dagdelen inclusief een lekkere lunch. Aan het einde van deze dag rond 16.30 uur, krijgen alle deelnemers hun eigen, uniek en dynamisch ‘paspoort naar droombaan’. Een origineel startdocument voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden

Informatie of aanmelden voor de inspiratiedag op 27 november 2018 kan via e-mail j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl of meld je aan via www.debibliotheekmaasenpeel.nl

Uiteraard is er tijdens deze dag ook veel ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Je krijgt praktische tools om te gebruiken in de zoektocht naar werk zoals tips over netwerken en pitchen. Je gaat met elkaar op een inspirerende en creatieve manier in workshops aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en je krijgt nog meer inzicht in je talenten, drijfveren en de dingen waar je blij van wordt. Je gaat vol energie en inspiratie naar huis.

Datum

Dinsdag 27 november 2018 10:00 uur - 16:30 uur

Locatie

MFC Kerkeböske Helden