Baarlo - Koningsdag 2018

Om 10.15 uur start Koningsdag Baarlo met met een ludieke opening door het spelen en meedansen van het Koningslied 2018. Daarna het luiden van de kerkklokken.

Daarna start kinderoptocht vanaf de Markt met de fanfare en voorwaarts. Na afloop van de kinderoptocht prijsuitreiking mooiste versierde fietsjes en tevens uitreiking van een attentie voor alle deelnemers aan de optocht.

Start minibellenconcert door fanfare en voorwaarts op de Markt 12.00 uur start kinderkleedjesmarkt ( kindermarkt ) Baron van Erplaan.
Inrichten kan vanaf 11:30 uur. Opgeven via mail : kinderkleedjesmarktbaarlo@gmail.com.

Om 12.00 uur start Oud Hollandse Spelen op de kasteelweide. Kaarten verkrijgbaar op Markt en kasteelweide.

Om 14.30 uur einde kinderkleedjesmark en Oud Hollandse Spelen Voorafgaande aan de versierde kinderoptocht zal de kapelaan de fietsen inzegen, hierna fietsen de kinderen met hun versierde fietsen een rondje door het dorp. Aan de bewoners aan deze kinderoptocht wordt van te voren gevraagd om de Nederlandse vlag buiten te hangen en / of het huis te versieren.

Er wordt een prijs uitgereikt aan de kinderen met de mooiste versierde fiets. De hele Markt wordt versierd met oranje vlaggetjes.
Kinderen kunnen hun speelgoed en andere spullen verkopen via de kinderkleedjesmarkt. De kleedjes kunnen de kinderen neerleggen van de Markt naar de kasteelweide (Baron van Erplaan hoek Sprunklaan ). De kleedjesmarkt werd vroeger tijdens de Volksfeesten georganiseerd maar vinden we meer passen bij Koningsdag. Bewoners aan de Baron van Erplaan kunnen vanaf 10.00 uur tot 15:30 uur hun woning met de auto niet bereiken. Vriendelijk verzoek uw auto tijdig te verplaatsen.

Tevens kunnen de kinderen een stempelkaart kopen voor de oud Hollandse Spelencircuit. De kaarten kosten 1 EURO. Het spelencircuit
bestaat uit 10 Hollandse spelen. Hebben de kinderen de kaart helemaal vol dan kunnen ze de volle kaart inleveren en ontvangen een zakje chips en een glas limonade.

We willen als Stichting Kinderfeesten Baarlo Koningsdag tot een groot feest maken en rekenen erop dat vele kinderen met hun ouders deze middag een bezoek brengen aan deze happening.

Vele vrijwilligers zullen zich deze dag inzetten voor de kinderen van Baarlo en omstreken. Vrijwilligers kunnen zich nog melden om mee te helpen met Koningsdag.

Datum

Vrijdag 27 april 2018 10:15 uur - 15:00 uur

Locatie

Baarlo