Veel interesse voor Giel Peetershof

Geplaatst op vrijdag 28 juni 2024

We krijgen regelmatig telefoontjes en emails van inwoners die graag in Giel Peetershof willen gaan wonen. Het is mooi dat mensen enthousiast zijn over de plannen. Helaas is het plan nog niet zover, dat er al woningen of kavels in de verkoop zijn of gaan.

Wilt u straks in aanmerking komen voor een huurwoning zorg dan dat u ingeschreven staat bij Wonen Limburg. Hou voor informatie over verkoop de projectpagina van Giel Peetershof in de gaten.

Zoekresultaat google

Veel geïnteresseerden komen via google terecht op de website die voor Giel Peetershof fase 1 gemaakt is. Deze pagina is al een tijd niet meer in handen van de gemeente Peel en Maas. Helaas staat de oude informatie nog wel op deze website. Actuele informatie over woningbouwprojecten van de gemeente zelf vindt u op de pagina Giel Peetershof.

Formele procedure

In het najaar start de procedure voor het omgevingsplan. Het omgevingsplan bestaat uit voorschriften en regels voor de fysieke leefomgeving. Daarmee wordt bijvoorbeeld de bestemming van de grond, bouw- en milieuregels en de ruimtelijke kwaliteit geregeld.