Peel en Maas InZicht: In gesprek met Yvonne Bosch

Geplaatst op zaterdag 9 maart 2024

Werken bij de gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is Yvonne Bosch, P en O adviseur, aan het woord.

Werken bij de gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord, Yvonne Bosch.

Ik ben Yvonne Bosch en ik werk als P en O adviseur bij de gemeente Peel en Maas. Ik ben eigenlijk de adviseur van een aantal teams hier binnen de gemeente. En ik regel eigenlijk alles rondom nieuwe werknemers en werknemers die al hier in huis zijn.

Ik werk sinds 1 januari 2015 bij de gemeente Peel en Maas. En daarvoor heb ik bij Bureau Jeugdzorg Limburg gewerkt als gezinsvoogd.
Ik heb voor Peel en Maas gekozen, omdat ik dichterbij huis wilde werken en dat kan nu, want ik kan nu met de fiets gaan.

Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag eigenlijk anders is. Ik maak wel een planning iedere dag, maar mijn werk is heel adhoc en dat vind ik juist een uitdaging. Iedere dag is verrassend.

Ik zou het werken bij Peel en Maas omschrijven als dat je hier echt de ruimte kunt beleven. Dat is ons motto, maar dat is ook echt zo. Ik kan zelf mijn tijd indelen, ik kan zelf leuke projecten bedenken en die ook uit gaan voeren.

Als je iets wilt weten over werken bij Peel en Maas, neem dan vooral contact met ons op. Dan sta ik je graag te woord.

Zoals Yvonne het al zegt. Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website peelenmaas.nl of neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 6666.

Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas, kijk op de pagina Werken bij de gemeenteof neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 6666.