Ervaringen delen via het Vertelpunt vele handen

Via het Vertelpunt vele handen delen mensen die gebruik maken van ondersteuning, hulp en/of zorg hun ervaringen. Ervaringen geven antwoord op de vraag: doen we met z'n allen de juiste dingen in Peel en Maas? Zo kunnen we van elkaar leren van wat goed gaat en hoe de kwaliteit van ondersteuning, hulp en/of zorg beter kan.

Delen van ervaringen

Het delen van ervaringen gebeurt via een persoonlijke link die u van uw gezinscoach of consulent ontvangt. De gezinscoach of consulent geeft in een gesprek uitleg over het Vertelpunt. Vervolgens kan één keer, maar ook vaker het Vertelpunt gevuld worden.

Leren en werken met ervaringen

Door het Vertelpunt te vullen zet u uw ervaringen voor uzelf op een rij. Dat maakt het makkelijk om ervaringen te delen in gesprek met uw gezinscoach, consulent of iemand anders die u vertrouwt.
Ook tijdens of na een gesprek geeft het Vertelpunt u de mogelijkheid ervaringen te delen. U bepaalt zelf wanneer en wat u deelt.

Alle ervaringen bij elkaar worden verwerkt tot een rapport. Uw persoonsgegevens worden niet in dit rapport verwerkt. Met het Vertelpunt werkt Peel en Maas aan de kwaliteit van ondersteuning, hulp en zorg.

Contact

Wilt u meer informatie over het Vertelpunt of de werkwijze, neem dan via e-mail contact op met Ron Genders ron.genders@peelenmaas.nl of Daniëlle Damoiseaux danielle.damoiseaux@peelenmaas.nl.       

Bekijk ook: