Openbare bekendmakingen via Overheid.nl

Geplaatst op maandag 8 juli 2024

Overheid.nl informeert u per e-mail over bekendmakingen van gemeenten, provincie, waterschap, regionaal samenwerkingsverbanden en Rijksoverheid. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over een vergunning voor het verbouwen van een huis, het kappen van een boom of het houden van een buurtfeest.

Aanmelden

U kunt zich via de website van Overheid.nl aanmelden voor de e-mailservice bekendmakingen. U ontvangt dan automatisch berichten over Peel en Maas. Gewoon rechtstreeks in uw mailbox en 24 uur per dag, 7 dagen per week te raadplegen op een moment dat het u uitkomt. U kunt zelf aangeven hoe vaak u bekendmakingen wilt ontvangen.

Website Peel en Maas

De bekendmakingen van gemeente Peel en Maas kunt u ook op de pagina Openbare bekendmakingen bekijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief Gemeentenieuws Peel en Maas en ontvang een overzicht van de wekelijkse bekendmakingen.

Elke dag nemen overheden, zoals uw gemeente en provincie besluiten die betrekking hebben op uw woonomgeving. Deze besluiten zijn digitaal terug te vinden. Berichten over uw Buurt zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt zien welke besluiten betrekking hebben op uw omgeving.

Zo weet u bijvoorbeeld wanneer er bij u in de buurt een tijdelijke wegafsluiting plaatsvindt en hoe u het beste op uw bestemming kunt komen. Ook bij vergunningsaanvragen blijft u op de hoogte. Zoals wanneer er nieuwe woningen worden gebouwd of wanneer iemand een horecagelegenheid in uw buurt wil openen. Dus waar de besluiten ook over gaan, met Berichten over uw Buurt komt u nooit voor verrassingen te staan.

Overheid.nl Wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden